Göteborg inredning

Göteborg inredning

juni 17, 2024 Nordisk interiör 0

Om oss på Nordisk interiör AB

möbeltvätt göteborg

Möbeltvätt göteborg

Vi hjälper dig med textilvård! Nordisk interiörtvätt startade 2011 som en mobil tjänst som tvättade möbler och mattor på plats hos våra kunder, men vi heter numera Nordisk interiör ab. Idag är vi ett företag som är verksamma inom inredningsbranschen med flera tjänster för återbruk. Vi rengör, skyddsbehandlar och renoverar din textila inredning t.ex: mattor, möbler, gardiner. Vi rengör, slipar, skyddar och designar om golv. Tjänsterna för tvätt och skyddsbehandling utförs i de flesta fall på plats hos dig som kund på en tid som passar verksamheten.

Möbeltvätt
Möbeltvätt

Tapetserarverkstad göteborg ?

Behöver du renovera gamla möbler eller tillverka nya möbler? Idag hanterar vi många olika typer av återbruksprojekt där vi som möbeltapetsör renoverar upp allt från kontorsstolar, soffor och skärmväggar till att bygga nya möbler, tex soffor, sänggavlar, pallar mm. Vi byter tyg och stoppning men lackar även upp stativ och skivor i andra material för att kunna erbjuda en helhet när möblerna ska uppdateras till ett nytt koncept eller en ny ägare.

Nordisk interiör -Möbeltapetsering och sömnad

Nöjd kund

Vi har specialiserat oss på dessa områden och våra kunder kan förvänta sig en god och snabb service och naturligtvis en väl utförd tjänst. Idag har vi en fin referenslista med utförda projekt som vi är stolta över. Dessa hade vi inte kunnat göra om det inte vore för de långsiktiga relationer vi byggt upp med våra kunder sedan 2011.

Kan vi hjälpa dig, du når oss på hej@nordiskinterior.se eller via vår kontaktsida.

Välkommen!