Mattvätt Göteborg: Nordisk interiör tvättar din matta på plats!

Mattvätt Göteborg: Nordisk interiör tvättar din matta på plats!

juni 17, 2024 Nordisk interiör 0

Vi hjälper dig med mattvätt, vi tvättar på kontor, hotell, restauranger och övriga offentliga miljöer. Från en liten avpassad lös matta till stora heltäckande ytor med textilmatta. Har du inget underhållsschema idag för dina textilmattor så kanske du nu ser att det behövs en tvätt? Eller har dina kollegor spillt mycket kaffe så det finns mycket fläckar att ta bort?

Hur tar man bort fläckar på en matta?

Vi hjälper dig med fläckbortagning i samband med mattvätt. Vi utför detta på plats och anpassar metoden efter din matta och vad det är som har orsakat fläcken på din matta. Vi kan ta bort tuggumi, limrester och fläckar som orsakats av mat. Att ge en garanti för att vi kan ta bort rödvin och kaffe i 100% av fallen är omöjligt men i de allra flesta fall får vi bort dom och skulle vi inte få bort fläcken på din matta helt så blir det mycket bättre då den blir mindre synlig. I de flesta fall blir vi tillfrågade om fläckbortagning då man tappat något av följande:

  • Kaffe
  • Rödvin
  • Ketchup
  • Tomat
  • Coca cola och andra söta drycker
  • Övrig mat med stark färg
Tvätta matta Göteborg

Mattvätt önskas? Kontakta oss:

VIll du fråga mer om mattvätt på din arbetsplats så är du välkommen att höra av dig till oss via mail eller via formuläret på hemsidan, om du vill ringa och vi inte svarar så skicka ett sms så ringer vi upp.

Välkommen!