Om oss

Textilvård för möbler och mattor

Vi vänder oss till företag och privatkunder som behöver underhålla eller renovera sin textila inredning.
Företaget är godkänt för F-skatt och vi utgår ifrån Göteborg men tar emot förfrågningar från hela norden. Vi gör engångsuppdrag i alla storlekar och gör löpande samarbeten som är anpassade efter ditt behov.

Möbeltvätt & Mattvätt

Vi tvättar, impregnerar och renoverar textila möbler, mattor och golv på plats hos kund. Vi har en beprövad 5 stegs metod för tvätt och en smidig utrustning som ger bra resultat hos våra kunder. De maskiner vi använder har högsta betyg från branschorganisationen och våra miljövänliga rengöringsmedel är testade i samråd med textilproducenterna och TüV samt är biologiskt nedbrytbara.

Möbeltapetsering

Våra duktiga möbeltapetserare finns i vår tapetserarverkstad i Floda. Vi håller till i området Garveriet som är ett gammalt fabriksområde precis vid säveån i Floda. I tapetserarverkstaden renoverar vi upp allt från enstaka designklassiker till större volymer av möbler som finns i offentlig miljö. Utöver dessa återbruksprojekt med begagnade möbler är vi med och klär upp nytillverkade möbler som platsbyggs eller tillverkas speciellt för till exempel hotell, restaurang och kontor.

Nöjda kunder

Här är ett urval av nöjda kunder och samarbetspartners sedan starten 2011:
Riverton Hotell, Sankt Jörgen Park Resort, Vann spa, Kinnarps, Input, Bafab, EFG, Modesty concept, Stena line, Mölndals sjukhus, Göteborgs stad, Scandinavium, Saga bio, Älvstranden, SVT, Kungsmässan, Aranäs, Läkargruppen, Gärde wesslau, Chalmers, Restaurang Familjen, Flygplatshotellet, Svenska kyrkan, Rekomo, SJ, Platzer, Betlehemskyrkan, Sahlgrenska sjukhuset, Kungälvs sjukhus, Gothia towers, reCreate design company, Ergona, Squeed, Linfre education, Rugstore, Provins fem, Sigma, Tenant & partner, Kretslopp och vatten, Heaven 23, SEB, Adapt, IMEX, Recycling partner, Arbetsplatsmiljö, Återbruksbyrån, Randéns mattor, Triumf glass, Radisson Blu Scandinavia, Göteborgs spårvägar, Floda bibliotek, Lerums Bibliotek, Göteborgs stad, Tenant & Partner, Martela, Aros kapital, Länsförsäkringar, Wallenstam, Bostadsbolaget, Bergman & Höök, Partille gymnasium, Assmundsons golv, Billström Riemer Andersson Bygg AB, Kanozi arkitekter, Rimab facility service, Yllw, Serneke group, Mjörns elektriska AB m.fl.

Miljö

Att miljön är viktig är en självklarhet för oss på Nordisk interiör. Redan när företaget startades så fanns en grundidé om att man måste ta hand om det man har på ett bättre sätt. Ofta var mattor och möbler hela och hade full funktion men tack vare att det var smutsigt så ville man byta ut hela möbeln eller eller mattan istället för att rengöra den. Idag är det mycket fokus på hållbarhet och vi på Nordisk interiör är en samarbetspartner i denna frågan sedan 2011.

Våra tjänster gör att du kan tänka hållbart och cirkulärt. Genom att förlänga livet på din investering, kan den användas under en längre tid och behålla sitt värde, det kan också möjliggöra att någon annan kan ta över din möbel eller matta då den är i gott skick i många år.