Möbeltapetsering

I vår tapetserarverkstad arbetar vi med renovering av gamla möbler och produktion av nya.
Vi kan hantera allt från de klassiska designmöblerna till den enkla stolsitsen och älskar att arbeta med alla förekommande material och volymer.

När Nordisk interiör startade sin verksamhet så fokuserade vi enbart på tvätt och impregnering av möbler. Efterhand så uppfattade vi att våra kunder ofta var i behov av att byta tyg på sina möbler och inledde då med att erbjuda möbeltapetsering på de möbler som var i behov av det. De främsta anledningarna var permanenta fläckar, att möbeltyget var utslitet och trasigt eller helt enkelt inte hade en färg och design som passade övrig inredning. Fler företag har nu insett värdet av att återbruka sina befintliga möbler. Möblerna är funktionella men med nytt tyg och viss renovering så får de ett nytt utseende som är modernt och passande för dagens inredningskoncept.

Idag är möbeltapetsering en väl etablerad tjänst hos oss på Nordisk Interiör och vi har redan hunnit med att växa med fler medarbetare och större lokaler. Idag finner du oss i garveriet vid säveån i Floda som är en spännande och naturnära plats där det är stort fokus på hållbar utveckling. Är du sugen att besöka oss så är du varmt välkommen, vi vill gärna höra dina tankar om projektet som du arbetar med.

Möbeltapetsering och sömnad hos nordiskinteriör ab

Vad gör vi?

Nordisk interiör erbjuder hela hantverket kring möbeltapetsering. Vi klär om alla sorters möbler som till exempel stolar, soffor, fåtöljer, skärmar, ljudabsorbenter, pallar, bänkar mm.

Oftast är våra uppdrag med begagnade möbler i offentlig miljö där tyget ska bytas för att matcha en ny färgsättning av inredningen. Men vi kan också tillverka och tapetsera nya möbler till kontor, hotell och restaurang om det önskas.

Vi jobbar med alla sorters tyger, konstläder och äkta läder när vi klär om möbler.
Behöver du support i val av tyger, fråga om tyget är passande till möbeltypen eller andra andra saker kring möbeltapetsering så hjälper vi dig hela vägen.

Återbruk

En mycket viktig sak i detta med återbruk av möbler är naturligtvis miljövinsterna. Med ett hållbart och cirkulärt tänkande kring inredningen på företaget så bidrar du positivt till miljön.

Ofta har de befintliga möblerna på företaget en funktion som är fullt duglig, att då slänga och köpa nytt är ju inte bara en belastning för miljön utan även för plånboken. Att uppdatera de möblerna man har på plats är en perfekt lösning som gynnar miljön.

Nordisk interiör kan erbjuda en totallösning vid återbruksprojekt där vi ordnar med tvätt, byte av tyg, lackering av hårda material samt demontering och montering hos dig som kund.

Om du har frågor eller vill komma i kontakt med oss, tryck på knappen nedan.