Tvätta möbler i Göteborg ?

Tvätta möbler i Göteborg ?

juni 14, 2024 Nordisk interiör 0

Nordisk Interiör AB erbjuder tjänster för underhåll och renovering av dina möbler. Vi hjälper dig med möbeltvätt på plats, direkt på din arbetsplats oavsett om det är kontor, sjukhus eller hotell. Vi jobbar med möbeltvätt oavsett om det är Göteborg, Stockholm eller Malmö då vi reser dit uppdraget finns. Läs mer om fördelarna med en interiörtvätt på din arbetsplats.

Rena möbler

Givetvis är det skönt att medarbetare eller kunder kan sitta i rena möbler, det känns fräscht och man får ett bra intryck av företaget om det är ordning och reda på inredningen. Möbeltvätt är ofta eftersatt trots att man ofta tar i möbeltyget med smutsiga händer och borde ha ett planerat underhåll på sina möbler. Det behöver dock inte vara ett problem att tvätta möblerna, vi löser det på plats hos er.

Tvätt av möbler på plats

Vi kommer till er och tvättar möblerna på plats. Ofta har alla sin egen kontorsstol eller så är medarbetarna i behov av sina möbler för möten och kan inte vara utan sina möbler en längre tid. Därför är det en smidig lösning att vi kommer till kunden med vår tvättutrustning och tvättar alla typer av möbler på plats. När vi på Nordisk interiör är klara så kommer stolarna stå på sin vanliga plats och torka. Torktiden på en möbeltvätt är ca 6-8 timmar om det är en normal ventilation i lokalen. Med andra ord kan man använda möblerna dagen efter tvätt utan problem. Möbeltvätten går smidigt och möblerna blir rena.

Miljö

Möbeltvätt är en väldigt bra tjänst att välja om man vill hålla sin investering användbar över en längre tid. Att sköta om det man har sparar både miljön men också pengar då priset är avsevärt lägre än en ny möbel. Man slipper också frakta möblerna någonstans då vi tvättar möblerna på plats i största möjliga mån. Ibland kan vi göra en tvätt i samband med flytt eller renovering av lokaler och dom ända ska tömmas men annars är det bra att tvätta möblerna i lokalen dom finns i. Vi använder vatten och miljövänliga medel som i flera fall har en öko-tex standard.

Boka möbeltvätt

Om du vill boka en möbeltvätt så är du välkommen att kontakta oss. Vi pratar ihop oss om vad ni önskar tvätta, vilket antal, var det ska göras och när det ska tvättas. Då får vi en bra blick för situationen och kan ge pris på möbeltvätt. En offert på möbeltvätt kan vi ordna inom någon dag.

Du når oss på hej@nordiskinterior.se eller om du vill skicka in en förfrågan via vårt formulär här.

Välkommen till Nordisk interiör AB

möbeltvätt göteborg
Möbeltvätt göteborg